AnnaMartha

Search
Close this search box.

AnnaMartha

WELKOM!

 Wat onwijs leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van AnnaMartha. Hier vind je modebewuste sieraden met oog op de laatste trends, en dat voor een betaalbare prijs! Dit is waar AnnaMartha voor staat.

Geen dagelijkse standaard sieraden die overal bij passen, maar sieraden die jou juist net het ene extra geven bij jou outfit. Niet meer vast zitten in de comfort zone, maar durven voor net even ietsjes anders. AnnaMartha is ontstaan door juist deze unieke sieraden trend door te zetten, met een prijs wat toegankelijk is voor iedereen. Wij willen voor iedereen iets wils hebben om jou sieraden doosje net even meer afwisseling te geven.

Waarom nou AnnaMartha?

Anna Martha zelf is de founder van dit bedrijf. Door gepassioneerd aan het werk te gaan probeert zij stap voor stap AnnaMartha naar een nieuw niveau te tillen. Het bedrijf heeft zijn start gemaakt in Januari 2019, wat betekent dat de stappen in de toekomst zeker worden genomen. Door ludieke en unieke marketingacties op te zetten, innovatie op productgebied maar ook bedrijfsgebied voeren de boventoon in deze aanpak. 

AnnaMartha zal er alles aan doen om voor haar klanten ieder wat wils te hebben en de perfecte service te verlenen. Vanaf het moment dat jij jou bestelling doet tot dat het in de brievenbus ligt, zal zij zorgen dat het foutloos verloopt en jou de mooiste sieraden zal aanbieden. 

AnnaMartha hoopt dat jij als klant het vertrouwen in de sieraden heeft en het zal ongeschonden worden! The future is exciting! Als je graag op de hoogte wilt worden gehouden volg je de socio kanalen van AnnaMartha.

Heb je nog andere vragen of wil je iets kwijt? Je kunt contact opnemen met info@annamartha.com

Liefs, AnnaMartha

Video afspelen