AnnaMartha

Betalen

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

★iDeal

★Visa

★Mastercard

★Klarna (Nederland en België)

★KBC (België)

★PayPal 

Als de bestelling is overgemaakt, is jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen bij jou thuisbezorgd.
Voor België zullen de pakketjes binnen 2-3 werkdagen worden thuisbezorgd.

 

Retourneren

KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN? 

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij AnnaMartha heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst.

 

Stuur een e-mail naar annamarthainfo@gmail.com met je naam, ordernummer en het item dat je wilt retourneren. Als we je retouraanvraag hebben goedgekeurd, zullen we de retour aanwijzingen naar je sturen. ​Op dit moment is de koper zelf verantwoordelijk voor het retourneren van gekochte producten. Wij raden aan om het te retourneren met een track & trace code. Als u de bestelling terugstuurt met een track & trace code, vergeet dan niet het bonnetje goed te bewaren tot dat wij je retour verwerkt hebben.

 

Oorbellen morgen vanwege hygiëne niet retour gestuurd worden na het openen van de verpakking. Ook sales items kunnen niet worden geretourneerd.

 

WANNEER KAN IK MIJN GELD TERUG VERWACHTEN? 

Na ontvangst van je retourzending duurt het maximaal 14 werkdagen tot dat het geld terug op de bankrekening staat die je gebruikt hebt tijden het plaatsen van de bestelling.